Adam Rocks

4 525 000 Ft-tól

MINI CROSSOVER. MAXI VONZERŐ.

Komoly crossover stílus. Az ADAM ROCKS-szal bárhol észreveszik. Ennek az egyedi crossovernek az Opel 15 mm-rel megemelte a futóművét – miként a lécet is a divatos mini CUV osztályban.Kivételes manőverezhetőség, nagyobb hasmagasság és robusztus terepjárós megjelenés: az ADAM ROCKS mindig kalandra kész, vagány mini-crossoverként kelt feltűnést az utcán.Az exkluzív ADAM ROCKS opciókon kívül az ADAM szövetek és bőrök gazdag kínálatából is választhat.

Az ADAM ROCKS nem olyan, mint a többi autó: az ADAM ROCKS egyéniség! Mi teszi olyan különlegessé? A számtalan testreszabási lehetőség. A személyiségnek tökéletesen megfelelő ADAM ROCKS autót rakhat össze.

Beszédes tények

  1. Akár 4,8 literes átlagfogyasztás
  2. Többszínű belső világítás csomag
  3. Opcionális Swing Top lehajtható vászontető
  4. Könnyű parkolás - a fejlett parkolóasszisztens
  5. R 4.0 IntelliLink multimédiás rendszer bluetooth csatlakozással

Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×