Combo

Nettó: 4 202 992 Ft-tól

MINDEN, CSAK A MUNKATÁRSON MÚLIK

Az Opel Combo  haszonjármű okos külső formatervezése kivételesen robusztussá és jól vezethetővé teszi, a nagy ablakoknak köszönhetően remek a kilátás. 

Élvezze a prémium kategóriájú környezetet. Ösztönösen használhatja az áttekinthetően sorba rendezett gombokat és a rendezett műszerfalat, a minden irányban állítható kormánykerékkel pedig kényelmesen vezethet. Legyen szó hosszú vagy rövidebb utakról, a Combo ülésein kényelmesen lehet utazni és ergonomikus üléseinek köszönhetően egészséges testtartás is biztosított.

A kétlengőkaros független hátsó futómű kevesebb helyet foglal, a rakteret szélesebbé teszi, Önt pedig gyorsabbá. Egy opcionális módosítással akár 1450 kg súllyal is megterhelheti a hátsó tengelyt.

Az ecoFLEX technika segít csökkenteni az üzemanyagköltséget és a kibocsátást. Az optimalizálás az üzemanyag-hatékonyság szempontjából legfontosabb tényezőket érinti.

Az elektronikus menetstabilizátorral (ESP) Ön ura marad a helyzetnek síkos utakon, míg a visszagurulás-gátló kézifék nélkül tesz lehetővé könnyű manőverezést emelkedőkön.

Beszédes tények

  1. Akár 4,1 literes átlag fogyasztás
  2. Raktér mérete 1,8-3,3 köbméter
  3. Extra széles hátsó és oldalsó ajtók
  4. Alacsony 54,5 cm-es hátsó rakodóperem
  5. Elektronikus menetstabilizátorral és visszagurulás-gátló

Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×