Vivaro Tourer

8 680 656 Ft-tól

KELTSEN MERÉSZ ELSŐ BENYOMÁST

A robusztus és izmos Tourer erős karakterével nyűgöz le. A merész nappali menetfények és a szépen megformált krómozott hűtőrács prémium érzetet kölcsönöznek az autónak. Alakítsa Tourerét üzleti tevékenységének és életstílusának megfelelően. Válasszon 11 izgalmas alapszín és metálszín közül, és szabja testre autóját a saját igényeinek megfelelően.

Az intelligens vezetőfülke tele van okos, praktikus ötletekkel a feladatok elvégzéséhez, legyen szó szakmai vagy személyes célokról. Ezek egyike az ergonomikus ülések, amelyek kényelmes vezetést biztosítanak, és minden könnyedén elérhető belőlük. A Vivaro Life mennyezeti LED lámpái megkönnyítik éjszaka az olvasást, akár a térképen ellenőrzi a következő úti célt, akár csak egy jó könyv társaságában szeretne ellazulni sötétedés után.

Lehajtható asztallal bővíthető a második üléssor, teret biztosítva az utasoknak az evéshez, a munkához és a társasági élethez.

A sebességkorlátozóval felszerelt sebességtartó automatika segít az egyenletes sebesség fenntartásában, míg a sebességkorlátozó funkció segítségével a vezető meghatározhatja a maximális sebességet, amelyet nem léphet túl. 

Az időzítős állófűtés tökéletes a hideg napokra. Állítson be akár három programot, és a fűtési rendszer gondoskodik róla, hogy a Tourer meleg legyen induláskor.

Beszédes tények

  1. Kulcs nélküli nyitás és indítás
  2. Tér, kényelem és sokoldalúság
  3. Több mint 150 liternyi rejtett tároló
  4. 180 fokban elforgathatók a második üléssor
  5. Navi 80 IntelliLink navigációs rendszer fejlett hangvezérléssel

Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×