Partner Electric

Nettó: 7 982 000 Ft-tól

AZ INNOVÁCIÓ A MOBILITÁS SZOLGÁLATÁBAN

A Peugeot Partner-választék a Partner Electric változattal egészül ki, amely a modellcsalád összes előnyén felül villanyhajtást is kínál. Az elektromos Partnert nagy teljesítményű szinkronmotor hajtja, amely kiváló dinamikai teljesítményt nyújt: névleges teljesítménye 49 kW (67 LE), folyamatosan rendelkezésre álló nyomatéka 200 Nm. Az európai vezetési ciklus (NEDC) szerint mért hatótávolsága 170 km. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében a műszerfalon jól látható a megtehető távolság, valamint a lassításból és a fékezésből adódó energiavisszanyerést jelző mutató. A gyors töltésnek köszönhetően, amellyel mindössze fél óra alatt 80 százalékos szintre lehet feltölteni az akkumulátort, az elektromos Partner tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók mobilitási igényeihez.

Az autót az alapfelszerelésként szállított töltőkábellel lehet könnyen és biztonságosan feltölteni (14 amperig) 220 voltos hálózatról otthon vagy a munkahelyen. A töltés automatikusan leáll az akkumulátor 100%-os feltöltöttségénél. Az elektromos Partner számos megoldással szolgálja a kényelmes és ideális felhasználást: a tengelykapcsolás (kuplung) nélküli áttételének köszönhetően az elektromos Partnert már az indulástól és a gyorsítás valamennyi szakaszábanma lendületesség és a rugalmasság jellemzi, fokozatváltás nélkül. Az elektromos Partner kimagasló vezetési komfortját tovább növeli a villanyautók jellegzetessége, a csendes működés. A hőkomfort is hozzájárul az utazás kényelméhez: az elektromos fűtésnek köszönhetően az utastér gyorsan felmelegszik. Vezesse nyugodt szívvel az elektromos Partnert: az akkumulátorra 8 év, illetve 100 000 km** futásteljesítményre szóló szerződéses jótállást nyújtunk, az elektromos hajtásláncra pedig 5 évig, illetve 50 000 km-ig** érvényes a szerződéses jótállás.

Beszédes tények

  1. Károsanyag kibocsájtás "0" gram
  2. 80%-s töltöttség félóra gyorstöltéssel
  3. NEDC szerint mért hatótávolsága 170 km
  4. Több mint 6 millió tesztkilométer tapaszalatai alapján épült.
  5. Nagy teljesítményű, mágneses szinkronmotor 67 LE 200 Nm

Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×