CITROËN MÁRKASZERVIZ SZOMBATHELYEN

Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.02.16.
 A Citroën bemutatja az új Berlingót, amely tökéletes összhangot mutat a márka legfrissebb modelljeivel. Korszerűbb dizájn és a modern elvárásoknak megfelelő kényelem jellemzik, ugyanakkor sikeresen...

2018.01.18.
 A Citroën márka vezérigazgatója, Linda Jackson ígért be legalább két új modellt, köztük egy nagyméretű személyautót is, bár az nemigen emlékeztet majd a korábbi C5-ösökre.

2017.11.14.
 Nem a Volkswagen az egyetlen, amely új raliautót kínál az FIA R5 kategóriában. A Citroën is bemutatta saját modelljét, amely az aktuális C3-ason alapul, és jövőre már élesben mutathatja be, hogy...

Hírek

Különleges szolgálati autót kapott az új francia elnök

2017.05.16.

 

 Az új elnök számára egy egyedi szolgálati autót készített a Citroen, mely a mai trendeknek megfelelően egy SUV-ra épül.

 

 

 

 

Az amerikai elnök természetesen amerikai gyártmányú szolgálati járművel közlekedik, a legtöbb ország magas rangú vezetői pedig általában valamilyen német vagy brit márkát szoktak előnyben részesíteni. A franciáknál azonban nem meglepő módon francia négykerekűeket használnak a politikusok, és nincs ez másképp az ország most beiktatott új elnöke esetében sem.

 

 

Emmanuel Macron beiktatására a Citroen egy egyedi kivitelű, páncélozott DS 7 Crossback modellt készített. Az idén február végén leleplezett és a kereskedelmi forgalomban csak idén év végén debütáló vadonatúj divatterepjáróból átalakított elnöki autó érdekessége, hogy tetejét bármikor könnyen ki lehet nyitni, így Macron könnyen integethet a híveinek.

 

A tintakék fényezésű és feketebőr belsejű Presidential DS 7 több helyen arany díszítéseket vonultat fel, és természetesen a zászlótartó rúd sem hiányozhat az elejéről.

 

 

Az első francia elnök, aki Citronent használt, Charles De Gaulle volt, aki 1959-ben egy Citroen Tractionban foglalt helyet. Macron elődje, Francois Hollande egy Citroen DS5 Hybridet használt szolgálati autóként.

 

forrás:http://hvg.hu/cegauto/20170515_kulonleges_szolgalati_autot_kapott_az_uj_elnok#rss