CITROËN MÁRKASZERVIZ SZOMBATHELYEN

Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.04.05.
    A jövőben csak a Toyota-eredetű 1,0 literes háromhengeressel lesz megvásárolható a Citroën C1-es.

2018.02.16.
 A Citroën bemutatja az új Berlingót, amely tökéletes összhangot mutat a márka legfrissebb modelljeivel. Korszerűbb dizájn és a modern elvárásoknak megfelelő kényelem jellemzik, ugyanakkor sikeresen...

2018.01.18.
 A Citroën márka vezérigazgatója, Linda Jackson ígért be legalább két új modellt, köztük egy nagyméretű személyautót is, bár az nemigen emlékeztet majd a korábbi C5-ösökre.

Új C3

Letölthető dokumentumok:

 

 

Új szelek fújnak a kompakt városi autók kategóriájában! Az új Citroën C3 legmeghatározóbb elemei : optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, a többféle színben játszó Airbump® és olyan technológiák, mint például a Citroën ConnectedCAM™. Kifejező és egyedi kialakítása összetéveszthetetlenné teszi az új modellt.

 

 

 

 

 

 

Szerelem első pillantásra ! A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett.
Helyezkedjen el kényelmesen és figyelje az új idők szavát !

 

Az új C3 hosszúsága alig 4 méter, így a városi forgatagban sem jelenthet gondot a parkolás és a manőverezés.

Hosszúság : 3,99 m
Szélesség : 1,74 m
Magasság : 1,47 m
Tengelytáv : 2,54 m
Csomagtartó mérete : 300 l
   

 

A két szinten elhelyezett jellegzetes Citroën világítótestek kiemelik az autó „tekintetét”, és ráirányítják a figyelmet a magas motorháztetőre. A márkaemblémából kiinduló dupla krómcsík a gépjármű teljes szélességében egészen a LED-es nappali menetjelző lámpákig húzódik.


A ködfényszórókat üde színfoltként színes betétek keretezik (változattól függően).

Az új C3 egyik legegyedibb jellemzője az ún. lebegő tető. Ez a különleges elem, melyet a fekete szélvédőkeret tart, még dinamikusabbá téve az autó sziluettjét, három színben rendelhető (Feel és Shine felszereltség esetén).


Az oldalablakok alsó pereme a megemelt motorháztető vonalát követi. Ez a formai egyensúly higgadtságot és nyugodt derűt kölcsönöz az autónak.
 

 

 

 

A C4 Cactusból már jól ismert Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik.

 

A karcolásbiztos felület alatt rejlő légbuborékok ütéstompító hatással rendelkeznek. A hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült védőelemek ellenállnak a nap, a víz, az elöregedés vagy a karcolások jelentette mindennapi megpróbáltatásoknak.

 

Az Airbump® védőelemek 6 levegőkapszulából állnak, és az ajtók – különösen városban sérülékeny – alsó részét védik. Az Airbump® elemeket a tető színétől függően függően fehér, vagy piros keretezés díszíti.

                           

 

Az új C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát. Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat? Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt!
 

Ebben a belső hangulatban a letisztultság,

az ülések és a műszerfal visszafogott árnyalatai,

a világosság és tágasság érzete a meghatározó.

 Ez a piros elemekkel

játszó belső hangulat

                 a belőle sugárzó energiával és életerővel hódít.

Ez a szövet és műbőr

elemeket ötvöző belső hangulat

modern eleganciájával nyűgözi le az őt választókat.

 

 

A belső dizájnt letisztult terek, teljes egyöntetűség, szelíd, telt formák jellemzik. A térérzékelést azonnal meghatározza a jellemzően vízszintes tagolás, azon belül is a jármű teljes szélességében húzódó, egy tömbből faragott műszerfal, melynek letisztultsága a többi forma egyszerűségét visszhangozza.


Mint a fedélzeti kényelem kulcsfontosságú elemeit, az új C3 üléseit úgy tervezték, hogy széles és kényelmes ülőhelyeket kínáljanak. A hangsúly a térérzet növelése és a kényelem fokozása érdekében itt is a szélességen volt. Ezt az érzést erősítik a jellemzően nem autós területekről kölcsönvett meleg hatású, ragyogó anyagok is. A legapróbb elem is szervesen illeszkedik a gondosan kidolgozott, egységes egészbe.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új C3 fedélzetén egyszerű az élet. A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb, ugyanakkor a belső harmónia sem szenved csorbát.

 

Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l).

 

 

Az első ajtókban hatalmas ajtózsebek találhatók.

 

Belső felületük világos színe praktikus módon elüt a bennük elhelyezett tárgyakétól, így gyerekjáték megtalálni őket. Az új C3 a csomagok tekintetében sem ismer kompromisszumot: közel 300 literes csomagterében bőven jut hely mindennek.

 

A rendkívül kényelmes ülések, az utasteret fénnyel elárasztó panoráma üvegtető, a tekintélyes méretű tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és anyagok összjátéka, mely a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet.
Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. A harmónia érzését az ajtók, az ülések és a műszerfal egységes kiképzése is erősíti. A meleg hatású, világos textil minőségi megjelenést és kivételes vizuális egységet biztosít.


Az egységes dizájnnak köszönhetően az új C3 utasai igazi védőburokban érezhetik magukat, mely – akárcsak egy elegáns, ugyanakkor kényelmes ruha – az otthonosság érzetét nyújtja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új Citroën C3 újító designja mellett technológiai fejlesztéseiben is élen jár.

 

Az új C3-on világelsőként kerül bevezetésre például az interaktív Citroën ConnectedCAM™ rendszer.

 

Emellett számos, a kényelmet szolgáló, vezetést segítő rendszert is kínál a modell. A teljesség igénye nélkül: Connect NAV navigációs rendszer, tolatókamera, holttérfigyelő rendszer, visszagurulás-gátló.

 

 

 

 

 

 

 


 

Lélegzetelállító panoráma, különleges helyek,

 

barangolás a városban: filmezze le élményeit az új C3

 

Citroën ConnectedCAM™-jével (opció).

 

Ez az autó fedélzetén elhelyezett rendszer lefilmezi, amit az autón kívül lát.


Rögzítse vezetési élményeit egyetlen kattintással

 

minden nap, és ossza meg a közösségi hálózaton: ami

 

a szélvédő előtt történik, rögzítve lesz, így egy

 

esetleges baleset esetén a felvétel akár még hasznos is lehet.