Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.01.23.
   Gazdagabb felszereléssel és sokkal versenyképesebb tudással folytatja pályafutását a Dacia szabadidő-autója.

2017.10.20.
 A Renault olcsó márkája sajátos felmérést készített, azt bizonyítandó, hogy teljesen szükségtelen komplikált műszaki megoldásokkal bombázni az átlagembert, ha a többség nem használja azt, sőt, sokszor...

Dokker VAN

Letölthető dokumentumok:

 

Robusztus és megbízható

 

A Dokker Van is hű maradt a Dacia márka értékeihez: megbízható és robusztus autót alkottunk, és a gyártás minden fázisában szigorúan ellenőrizzük és keményen teszteljük mind a felhasznált alkatrészeket, mind pedig a munka minőségét. A Dacia a Dokker Van-be is a Renault Csoport már bizonyított technológiáit építi be, így lesz az autó igazán tartós . Mindezeken túl pedig 3 év vagy 100 000 km garanciát vállalunk rá.


Ekkora hasznos raktér ennyi pénzért?

 

750 kg* hasznos terhelhetőség, 3,3 - 3,9 köbméter raktér, amelynek hossza 1,9-től 3,11 méterig változhat. A Dokker Vant igazi profiknak készítettük, olyan szakembereknek, akik megbecsülik a praktikumot. Megbízható és ellenálló, olyan kapacitással, amely minden teher szállítását gond nélkül lehetővé teszi.* Ambiance felszereltségtől.

 

Praktikus

 

A hihetetlenül praktikus "Dacia Easy Seat" opcióval amely a kivehető utasoldali ülést takarja, akár 3,11 méter hosszú tárgyakat is szállíthat. Azon túl, hogy a Dacia Dokker Van kitűnő munkatárs, okos megoldásokkal is segít a mindennapokban. A rengeteg intelligens tárolóhely közül kiemelkedik a műszerfalon fellelhető A4 méretű tárolórekesz, amelybe az útiokmányokat vagy akár egy notebookat is eltehet. Ambiance felszereltségtől a tető alatti - igen ötletes és hatalmas - polc áll a rendelkezésére. Köszönhetően az oldalsó tolóajtó 703 mm-es nyílásának, és a hátsó kétszárnyú ajtónak, a raktérhez nagyon könnyen férhet hozzá, még akkor is, ha szűk helyen kell parkolnia.

 

 

Felszereltség és motorok

 

A Dacia újdonságokból nagyon sok megtalálható a Dokker Van-ben is, ilyenek például:


1/ MEDIA NAV fedélzeti navigációs- és multimédia rendszer, amely egy 7"-os (18 cm) érintőképernyőn keresztül vezérelhető, rádiót, médialejátszót, navigációt és Bluetooth® kapcsolatot tartalmaz.


2/ Dacia-Plug&Radio, amely egy nagykijelzős CD-MP3 kompatibilis rádiós fejegység, USB és Jack csatlakozókkal és szintén Bluetooth® technológiájú kihangosítóval.
Szintén megtalálható a Dokkerben a tolatóradar, vagy akár a sebességhatároló is.


A Dokker Van-hez kitűnő benzin- és dízelmotorokat is kínálunk. Ami a benzines erőforrást illeti: a Dokker 'belépő' verziója a kiforrott 1,6 8V 82LE benzinmotorral is elérhető. A dízelmotorok közül a Dokker az Eco2 cimkével ellátott 1.5 dCi motor 75 és 90 LE-s változatát kapta meg, amely páratlanul keveset fogyaszt és 120 g/km* -nél kevesebb károsanyagot bocsát ki. Ezek a motorok igazán a mindennapos használatra készültek.


*Fogyasztási és kibocsátási adatok a hatályos jogszabályoknak megfelelő NEDC-ciklus alapján.

 

Tetszetős forma

 

A Dacia Dokker Van egy furgon, vagyis egy munkaeszköz, de a formavilága igen vonzó. Nagy külső méretekkel rendelkezik (4,3 méter hosszú), és a vonalvezetése harmonikus, mégis dinamikus és robusztus. Az övvonal magasan van, a lámpatestek jól védettek azért, hogy az élettartamuk minél hosszabb lehessen. Az oldalsó védőelemek (verziótól függően) és a ködlámpák (verziótól függően) még vonzóbb külsőt kölcsönöznek.