NV200

KÉNYELMES ÉS TÁGAS HÁTSÓ ÜLÉS

 

Nagy lábtér: az utas könnyedén ülhet akár keresztbe tett lábbal is tágas hely a lábfejeknek: az utas kinyújtott lábbal is ülhet. Óriási fejtér a hátsó üléseknél. Akadálytalan, sík padló: az utas könnyedén mozoghat az utastéren belül

 

EGYSZERŰ BE- ÉS KISZÁLLÁS

 

Az utas-oldali, magasra nyúló tolóajtó még esőben vagy szűk utcán is könnyűvé és gyorssá teszi az utastér megközelítését A be- és kiszállást segíti a tolóajtó mozgásával összehangolt működésű elektromos lépcső az utasoldali első részen. Sötétben az oldallépcsőt lámpa világítja meg. Nagy méretű kapaszkodók vannak az autó több részén is.

 

KEREKESSZÉK  BARÁT FUNKCIÓK

 

Kettős kihajtható rámpa és heveder segíti a kerekes székkel történő be- vagy kigördülést, megakadályozza a szék véletlen hátragurulását, mérsékli a be- és kiszálláshoz kötődő szorongást. Hátsó biztonsági fényjezés (jelzi, hogy kerekes székesek szállnak be/ki a járműből). Kerekesszék számára kialakított hely az utastérben: a hátsó utasok kommunikálhatnak a kerekesz székben ülőkkel.

 

KIVÁLÓ VEZETHETŐSÉGI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI JELLEMZŐK

 

A magasan elhelyezkedő szemközéppont és az alacsony övvonal eredményeként kiváló klátás előre.A hosszirányban mozgatható vezetőülés 190 mm-es állítási tartománya lehetővé teszi az ideális vezetési helyzet beállítását. A legkisebb kanyarodási sugár: 5.2m A gazdaságos vezetési stílus elősegítésére az infomációs kijelzőn megjelenik a pillanatnyi és az átlagos fogyasztás is.

 

Friss hírek

     Július végétől kapható Japánban a Nissan Leaf...
   Az idén már 11 éves a Nissan sportkocsija, de úgy...


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON!©2010 INICIÁL Autóház Kft.