Akciók – Új Nissan Qashqai ajánlat

 

 

*Az ajánlat 1.2 DIG-T Tekna+ felszereltségre vonatkozik.
Téligumi kerékméret: 215/65/16
Nissan Finance 0% THM - Az ajánlat a 2017.11.01. és 2017.12.31. között megkötött vevői szerződésekre érvényes. A Nissan Finance finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 0%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 60 hónap, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát.
Tekna + felszeretségre vonatkozó feltüntetett havidíj 8.450.000 Ft vételár mellett, 50,37% kezdőbefizetésre és 60 hónapos futamidőre vonatkozik.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét. A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.
Valamennyi ár Ft-ban értendő, és tartalmazza a mindenkori ÁFÁ-t, valamint a regisztrációs adót. Az árlista tartalma a kiadáskor érvényes állapotot tükrözi. A Nissan Sales CEE Kft. fenntartja a jogot az itt közölt információk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árlista a 2017.11.13. és 2017.12.31. között megkötött vevői szerződésekre érvényes. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél.


©2010 INICIÁL Autóház Kft.