Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2015.04.27.
Úgy tűnik, a PSA csoport ha lassan is, de kifelé mászik a kulimászból, ám ez csak a kezdet. Úgy tűnik, minden modelltől megszabadulnak, ami nem hoz nyereséget – így tűnik el utód nélkül a sportos...

2015.03.25.
  Ifj. Tóth János 7-szeres abszolút magyar bajnok újra versenyben az új Peugeot 208 T16 R5 versenyautóval!

2015.03.12.
 A nyolcszoros olasz ralibajnok Paolo Andreuccinak ez most sikerült, hiszen végigkergethette a Peugeot 208 versenyautóját az Etna vulkáni törmelékkel borított lankáin.    


Friss hírek

Úgy tűnik, a PSA csoport ha lassan is, de kifelé mászik a kulimászból, ám ez csak a kezdet. Úgy tűnik, minden modelltől megszabadulnak, ami nem hoz nyereséget – így tűnik el utód nélkül a sportos RCZ kupé is. 

Ifj. Tóth János 7-szeres abszolút magyar bajnok
újra versenyben az új Peugeot 208 T16 R5 versenyautóval!


 A nyolcszoros olasz ralibajnok Paolo Andreuccinak ez most sikerült, hiszen végigkergethette a Peugeot 208 versenyautóját az Etna vulkáni törmelékkel borított lankáin.

 

 


Bevezetése után három évvel megújul a márka legkelendőbb modellje, a PEUGEOT 208.
A modellfrissítéshez mindent számba vettek: határozottabb lett az egyszerre sportos és előkelő stílus, ami többek között a karmokat formázó 3D LED-sorban (széria felszerelés), az új színekben, köztük a sziporkázó Orange Power árnyalatban, valamint a testreszabható új kínálatban ölt testet.


A fene sem gondolta volna, hogy a létező összes időjárás-előrejelzés ellenére Portugália délnyugati csücskében ilyen taknyos-nyálas, párás-ködös időjárássá fajul az, ami kellemes, 15-17 fokos tavasznak indult. Nem volt szerencsénk, így a remek kis másodosztályú, kanyargós utas csapatásnak lőttek, pedig...