Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2015.03.25.
  Ifj. Tóth János 7-szeres abszolút magyar bajnok újra versenyben az új Peugeot 208 T16 R5 versenyautóval!

2015.03.12.
  A nyolcszoros olasz ralibajnok Paolo Andreuccinak ez most sikerült, hiszen végigkergethette a Peugeot 208 versenyautóját az Etna vulkáni törmelékkel borított lankáin.

2015.02.19.
Bevezetése után három évvel megújul a márka legkelendőbb modellje, a PEUGEOT 208. A modellfrissítéshez mindent számba vettek: határozottabb lett az egyszerre sportos és előkelő stílus, ami többek között...


Friss hírek

 

Ifj. Tóth János 7-szeres abszolút magyar bajnok
újra versenyben az új Peugeot 208 T16 R5 versenyautóval! 

A nyolcszoros olasz ralibajnok Paolo Andreuccinak ez most sikerült, hiszen végigkergethette a Peugeot 208 versenyautóját az Etna vulkáni törmelékkel borított lankáin.


Bevezetése után három évvel megújul a márka legkelendőbb modellje, a PEUGEOT 208.
A modellfrissítéshez mindent számba vettek: határozottabb lett az egyszerre sportos és előkelő stílus, ami többek között a karmokat formázó 3D LED-sorban (széria felszerelés), az új színekben, köztük a sziporkázó Orange Power árnyalatban, valamint a testreszabható új kínálatban ölt testet.


A fene sem gondolta volna, hogy a létező összes időjárás-előrejelzés ellenére Portugália délnyugati csücskében ilyen taknyos-nyálas, párás-ködös időjárássá fajul az, ami kellemes, 15-17 fokos tavasznak indult. Nem volt szerencsénk, így a remek kis másodosztályú, kanyargós utas csapatásnak lőttek, pedig...


Megöregedtél, sajnálom, valószínűleg rossz, hogy tőlem kell mindezt hallanod, tőlem, aki annyira rajongott érted, amikor még feszült a szaténpizsama rajtad ott, ahol feszülnie kellett. Sosem voltál tökéletes, de a tökéletes dolgok amúgy is gyűlöletesek (na jó, valójában nem), hiszen csak saját esendőségünket és tökéletlenségünket juttatják eszünkbe, szóval én úgy szerettelek meg, ahogy voltál és kész.