Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2014.12.12.
A vásárlók igényei manapság egyre nőnek: nagyobb teljesítményt, kisebb fogyasztást és tisztább üzemet kívánnak az ügyfelek.   Jöhetnek a Peugeot hibridek.

2014.11.04.
A sűrített levegővel működő hibrid rendszert ígéretes próbálkozásként mutatta be az elmúlt időszakban a Peugeot és a Citroёn, azonban egyedül nem éri meg megvalósítani a grandiózus tervet. A tesztek...

2014.10.13.
Mostanra bizonyossá vált a gyártó részéről, hogy 2015-re szalonokba kerül a 308-as legdurvább gyári kiadása, a GTi. A tervek szerint 250 vagy 270 lóerős 1.6-os turbómotor kerülne bele, és mindegyik karosszériaváltozatban...


Friss hírek

A vásárlók igényei manapság egyre nőnek: nagyobb teljesítményt, kisebb fogyasztást és tisztább üzemet kívánnak az ügyfelek.

 

Jöhetnek a Peugeot hibridek.A sűrített levegővel működő hibrid rendszert ígéretes próbálkozásként mutatta be az elmúlt időszakban a Peugeot és a Citroёn, azonban egyedül nem éri meg megvalósítani a grandiózus tervet. A tesztek már javában folynak és a visszajelzések is pozitívak, de a gyártáshoz még legalább egy autógyártó társulása szükséges volna.


Mostanra bizonyossá vált a gyártó részéről, hogy 2015-re szalonokba kerül a 308-as legdurvább gyári kiadása, a GTi. A tervek szerint 250 vagy 270 lóerős 1.6-os turbómotor kerülne bele, és mindegyik karosszériaváltozatban elérhető lenne


A Peugeot célja az volt, hogy a sorozatgyártású 208-as formáját megtartva a lehető legtakarékosabb járművet állítsák elő. Korábban már készítettek egy elektromos hibridet – ez volt a Hybrid FE, amelyet tavaly tavasszal mutattak be – de az elektromos hajtást légmotorra cserélve tovább javíthattak a fogyasztáson.
 


A Peugeot legújabb sportprogramjáról időről időre elszórnak néhány információ-morzsát – ezúttal nem is teljesen érdekteleneket. Kiderült például, hogy mi hajtja a francia versenygépet, és az is, hogy miért mondtak le az összkerék-hajtásról.Képeket ugyan már láttunk a DKR-ről, de egyébkéntg elég szűkszavúak voltak a Peugeot Sport szakemberei.