Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2017.06.21.
  A Stuttgartban immár 18. alkalommal megrendezésre került „Engine of the Year Awards” díjátadón a nemzetközi szaksajtó képviselőiből álló zsűri az 1–1,4 literes kategóriában...

2017.06.12.
    Egyelőre alaposan álcázott kémfotókon figyelhetjük meg a következő Berlingo-Partner páros legfontosabb jellegzetességeit. El is jött a váltás ideje, a jelenlegi modell ugyanis jövőre már...

2017.05.16.
 Vélhetően szándékosan szivárogtak ki idő előtt a Peugeot 308 GTi modelléről készült képek, amiket a cég spanyol részlege töltött fel a twitterre, majd röviddel a kikerülés után már el is távolították...


Friss hírek

 


A Stuttgartban immár 18. alkalommal megrendezésre került „Engine of the Year Awards” díjátadón a nemzetközi szaksajtó képviselőiből álló zsűri az 1–1,4 literes kategóriában az 1,2 literes 3 hengeres PureTech benzinüzemű turbómotornak ítélte a 2017-es „Év motorja” címet. 

 

Egyelőre alaposan álcázott kémfotókon figyelhetjük meg a következő Berlingo-Partner páros legfontosabb jellegzetességeit. El is jött a váltás ideje, a jelenlegi modell ugyanis jövőre már a tizedik évét töltené.


 Vélhetően szándékosan szivárogtak ki idő előtt a Peugeot 308 GTi modelléről készült képek, amiket a cég spanyol részlege töltött fel a twitterre, majd röviddel a kikerülés után már el is távolították azokat az oldalról.


 A 308-as még nem elég régi hozzá, hogy leváltsák, de az újabb konkurensek – a Renault Mégane, vagy akár házon belül az Opel Astra – mellett már nem hat olyan frissnek, így ráfér már némi fazonigazítás.


 Március 6-án, Genfben egy 58 európai szakújságíróból álló zsűri a Peugeot 3008-at választotta a 2017-es Év Autójának.

 

A grémium a modell stílusát, belső dizájnját és szolgáltatásait jutalmazta a nagy presztízsű díjjal, amely az új Peugeot 3008 által eddig begyűjtött mintegy húsz elismerésre teszi fel a koronát.

 

Az Év Autója díj történetében SUV-ra először, Peugeot modellre viszont immár ötödik alkalommal esett a megtisztelő választás.