Akciók

új Peugeot 308 0% THM-MEL!

 

 

 

Fedezze fel az új Peugeot 308 ellenállhatatlan világát!


Megújult modellünket most FIX KAMATOZÁSÚ, 0% THM FINANSZÍROZÁSSAL2 és 5 év garanciával viheti el márkakereskedésünkből.

 

Jöjjön el egy tesztvezetésre és szeressen bele a kifinomult technológiába!

 

 

 

- ÚJ FOKOZATBAN -


Az új, 8 fokozatú automata

 

sebességváltóval minden váltás gyors

 

és zökkenőmentes.

 

 

A felhőtlen vezetési élményhez és a

 

remek teljesítményhez ráadásul

 

alacsonyabb fogyasztás és nagyobb

 

hatékonyság is társul.

 - PÁRATLAN FELSZERELTSÉG -

Az új Peugeot 308-ban az automatikus

 

vészféktől3 és a fáradtságérzékelő

 

rendszertől3 kezdve az aktív

 

holttérfigyelőig3 és az adaptív

 

sebességszabályozóig3 számtalan

 

felszereltség biztosítja a gondtalan

 

utazást.

 
 

 - ÉLMÉNY A VEZETÉS -

Az új Peugeot i-Cockpit vezetőhely

 

minden részlete a kényelmes utazást

 

szolgálja: igényes kidolgozottság,

 

kisméretű kormánykerék, 8 colos

 

kapacitív érintőképernyő3, és számtalan

 

előremutató technológia várja a vezetőt

 

és utasait.

 

 

Az új Peugeot 308 modell vegyes fogyasztása: 3,6–5,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 94–120 g/km.

 

1Kifinomult technológia
2A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a hivatalos Peugeot-márkakereskedőknél, illetve keresse fel a www.peugeot.hu honlapot. A finanszírozás forintalapú, fix kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő minimum 36 hónap, maximum 60 hónap lehet, míg a maximális finanszírozási összeg nem lehet több mint 3 millió forint. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A megadott 0% THM-érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A tájékoztatás szerinti finanszírozás 2018. január 5-től visszavonásig érvényes.
3opcióként rendelhető
*Minden 2017. szeptember 4. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített, új Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.