Iniciál Autóház
Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2014.11.03.
Az Eolab tanulmány csak egy újabb kis fogyasztást ígérő tanulmánynak tűnt, amikor először láttuk, de a Renault egyik igazgatója, Thierry Bollore szerint akár a szériagyártásra is esélyes lehet. Ráadásul...

2014.10.08.
A párizsi autószalonon a Renault standján nem csupán az Espace vonzza magára a sok érdeklődő szempárt, a Clio különkiadása is csábítja a látogatókat.Az Initiale Paris lényegében nem más, mint a kisautó...

2014.09.11.
A Renault és az olcsó autómegosztó szolgáltatásáról ismert Bolloré kötött szövetséget. Ennek értelmében a Párizsban, Bordeauxban és Lyonban üzemelő Autolib szolgáltatás számára a jövőben a Renault szállít...


Friss hírek

Az Eolab tanulmány csak egy újabb kis fogyasztást ígérő tanulmánynak tűnt, amikor először láttuk, de a Renault egyik igazgatója, Thierry Bollore szerint akár a szériagyártásra is esélyes lehet. Ráadásul ha minden összejön, egész elfogadható áron adhatják.A párizsi autószalonon a Renault standján nem csupán az Espace vonzza magára a sok érdeklődő szempárt, a Clio különkiadása is csábítja a látogatókat.Az Initiale Paris lényegében nem más, mint a kisautó prémiumhangulattal megtöltött verziója, amely számos apró finomsággal hódítja meg a szívet.


A Renault és az olcsó autómegosztó szolgáltatásáról ismert Bolloré kötött szövetséget. Ennek értelmében a Párizsban, Bordeauxban és Lyonban üzemelő Autolib szolgáltatás számára a jövőben a Renault szállít elektromos autókat.


Nem ritka, hogy az autógyártók fejlesztői idegen karosszériát használnak egy új modell főegységeinek kipróbálására. Ilyen érdekes öszvért használ a Renault is: egy Fluance-ban, amelyre a vicc kedvéért a műszakilag azonos Samsung SM3 orra került, egyértelműen valamilyen új, hosszabb tengelytávú modell főegységeit – talán futóművét, esetleg kormányművét – tesztelik.


A Renault jól kezdte az első félévet, a nemzetközi értékesítéseik annak ellenére tudtak növekedni, hogy a vállalat számára meghatározó feltörekvő piacokon a geopolitikai feszültségek miatt estek az eladások.

 

A jó szereplés elsősorban az európai piac gyógyulásának, az új modelleknek és a Daciának köszönhető. Ezekre alapozva a menedzsment továbbra is úgy véli, hogy tarthatóak az idei évre kitűzött céljaik - írja a Reuters.