Iniciál Autóház
Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2016.02.05.
 A Renault két energikus miniautót mutat be az Új-Delhi Autókiállításon. A francia gyártó indiai Kwid sikermodelljére épülő Climber és Racer tanulmányok a típusban rejlő lehetőségeket mutatják.

2016.01.14.
 A franciák az autóversenyzős játékokat ötvözték a valósággal. Bár igen sokféle versenyautó létezik, egy dologban nagyjából megegyeznek: egy átlagember nem, vagy csak nagyon nehezen tudná elvezetni...

2015.11.23.
Újra nekivág a középkategória meghódítására a Renault. Az új Talisman vonzó külső mellé, számos izgalmas technológiát és takarékos motorokat kínál.Ismét nagy lendülettel veti magát a középkategória csatamezejére...


Friss hírek

 A Renault két energikus miniautót mutat be az Új-Delhi Autókiállításon. A francia gyártó indiai Kwid sikermodelljére épülő Climber és Racer tanulmányok a típusban rejlő lehetőségeket mutatják. A franciák az autóversenyzős játékokat ötvözték a valósággal. Bár igen sokféle versenyautó létezik, egy dologban nagyjából megegyeznek: egy átlagember nem, vagy csak nagyon nehezen tudná elvezetni őket. Némelyiknél már az úton tartani sem egyszerű feladat, hogy a gyorsulásról, lassításról és kanyarodásról ne is beszéljünk.


Újra nekivág a középkategória meghódítására a Renault. Az új Talisman vonzó külső mellé, számos izgalmas technológiát és takarékos motorokat kínál.Ismét nagy lendülettel veti magát a középkategória csatamezejére a Renault, hogy a Volkswagen Passat, az Opel Insignia, a Ford Mondeo, a Toyota Avensis és társaik ellenében váljon népszerűvé. A francia márka három generáció után dobta a Laguna nevet és helyette Talismannal (szerencsehozó) folytatja. De modell vélhetően a Latitude-öt is pótolni kívánja.


Le Corbusier, akit az Art Deco atyjaként és a modern építészet prófétájaként ismerünk, az idén ötven éve távozott az élők sorából. Rá emlékezik a Renault egy szokatlan tanulmányautóval, bár lehet, hogy közelebb jár az igazsághoz, ha stílusgyakorlatnak nevezzük.


Egy pick-uppal egészítené ki modellpalettáját a Renault. A márka legtöbb autóját Európán kívül Brazíliában, Argentínában, Törökországban, Marokkóban és Algériában adják el, így viszonylag nagy piaca lenne a franciák platósának. Az Alaskant egyelőre tanulmányként mutatják meg, de azt mondják, hogy 2017-ben már kereskedésekbe kerülhet.