Iniciál Autóház
Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2014.04.07.
  Az újdonságot egy dizájnstúdió alkotta, így korántsem tekinthető hivatalosnak az egyébként formás tervezet.

2014.03.19.
A hétszemélyes francia egyterű hivatalos bemutatója az októberi Párizsi Autószalonon várható. Az aktuális Renault Espace több ráncfelvarrással a háta mögött, már tizenegy éve a piacon van, ami rendkívül...

2014.02.14.
Hosszú előkészítés – tanulmányautók és kémfotók sora – után a Renault most megmutatta a Twingo harmadik generációjának sorozatgyártásra alkalmas változatát. Az apróságot már a Mercedesszel...


Friss hírek

 

Az újdonságot egy dizájnstúdió alkotta, így korántsem tekinthető hivatalosnak az egyébként formás tervezet.A hétszemélyes francia egyterű hivatalos bemutatója az októberi Párizsi Autószalonon várható. Az aktuális Renault Espace több ráncfelvarrással a háta mögött, már tizenegy éve a piacon van, ami rendkívül hosszú idő az autóiparban, a francia formatervezők javára válik azonban, hogy még mindig nem tűnik elavultnak a külseje.


Hosszú előkészítés – tanulmányautók és kémfotók sora – után a Renault most megmutatta a Twingo harmadik generációjának sorozatgyártásra alkalmas változatát. Az apróságot már a Mercedesszel közösen fejlesztette a Renault, de azt mondják, nincs benne régebbi műszaki megoldás.


Egy tanulmányautó dolga az lenne, hogy a formájával hívja fel magára a figyelmet, de ez egyre nehezebben megy. Ha tippelnünk kéne, azt mondanánk, tízből egy marad meg legalább halovány emlékképként. A Renault formatervezői láthatóan nagyon igyekeztek, hogy átugorják a Delhi Motor Show látogatóinak ingerküszöbét – bármi áron.


Hónapok óta tartó találgatásokat zárt le a Renault és a kínai Dongfeng Motors megegyezése: a kínai kormánytól is megkapták az együttműködéshez szükséges jóváhagyást. A DRAC (Dongfeng Renault Automotive Company) néven bejegyzett vállalkozás tulajdonjogán ötven-ötven százalékban osztozik a két gyártó.