Iniciál Autóház
Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2017.04.07.
   A Renault épp negyven éve, 1977-ben szált be először a Formula 1-be, ennek örömére készített az idén egy olyan tanulmányt, amely tíz évvel ugrik előre az időben.

2017.03.06.
 A Renault szerint tavaly bő 215 ezer példány fogyott legkisebb szabadidő-autójukból, amivel Európában piacvezető a típus. Ám eljött a modellfrissítés ideje, változtatni kellett valamit az autón....

2017.02.09.
    A Mégane RX Supercar már az idén elindulhat egy-egy versenyen, de a 2017-es szezon nagyrészt még a fejlesztésről szól.


Friss hírek

 

 A Renault épp negyven éve, 1977-ben szált be először a Formula 1-be, ennek örömére készített az idén egy olyan tanulmányt, amely tíz évvel ugrik előre az időben. A Renault szerint tavaly bő 215 ezer példány fogyott legkisebb szabadidő-autójukból, amivel Európában piacvezető a típus. Ám eljött a modellfrissítés ideje, változtatni kellett valamit az autón. A francia tervezők a logikus megoldást választották: annyit alakítottak az autón, hogy épp csak észlelhető legyen.


 

 

A Mégane RX Supercar már az idén elindulhat egy-egy versenyen, de a 2017-es szezon nagyrészt még a fejlesztésről szól.


 Vége a Fluence-os szép időknek, elvégre az sem volt más, mint gombokért megvehető Mégane szedán, még ha a nevet nem is kapta az ember hozzá. Most, hogy ismét Mégane-ként árulják, és az úrias Grandcoupé nevet viseli, legalább átmegy az üzenet: aki puruttya szedánt keres olcsón, rossz helyen jár.


 A Kwid bemutatása óta fel-felbukkan a kérdés, hogy tervezik-e Európában forgalmazni az olcsó modellt. Bár a típus nagyszerűen passzolna a Dacia kínálatába, egyelőre úgy tűnik, az Indiának tervezett hobbiterepjárót nem tervezik bemutatni, legalábbis nem úgy, ahogy egy szériamodellt szokás.