Iniciál Autóház
Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2014.07.10.
A Renault jól kezdte az első félévet, a nemzetközi értékesítéseik annak ellenére tudtak növekedni, hogy a vállalat számára meghatározó feltörekvő piacokon a geopolitikai feszültségek miatt estek az eladások...

2014.06.05.
A családi vagy céges kompakt kombiként elsőre is jó választásnak tűnik, egy hét próba után pedig egyértelműen az. Januártól kapható a harmadik generációs Megane második faceliftjéből a kombi változat...

2014.05.05.
Az angliai Birminghamben mutatta be felfrissített áruszállítóját a Renault. Az új Master külsejében nem fedezhetünk fel radikális változásokat az elődhöz képest: mindössze a hűtőrácson változtattak, és...


Friss hírek

A Renault jól kezdte az első félévet, a nemzetközi értékesítéseik annak ellenére tudtak növekedni, hogy a vállalat számára meghatározó feltörekvő piacokon a geopolitikai feszültségek miatt estek az eladások.

 

A jó szereplés elsősorban az európai piac gyógyulásának, az új modelleknek és a Daciának köszönhető. Ezekre alapozva a menedzsment továbbra is úgy véli, hogy tarthatóak az idei évre kitűzött céljaik - írja a Reuters.A családi vagy céges kompakt kombiként elsőre is jó választásnak tűnik, egy hét próba után pedig egyértelműen az. Januártól kapható a harmadik generációs Megane második faceliftjéből a kombi változat.

 

Külsőben az új Clio dizájnját vezették át egy osztállyal feljebb. A motorház síkjából kiemelkedő nagy Renault-jelvénnyel, az elliptikus új lámpatestekkel, a LED-nappali fénnyel és a motorházfedél alján átfutó keskeny fekete betéttel mostantól a Megane is belesímul a Renault jelenlegi formavilágába.

 


Az angliai Birminghamben mutatta be felfrissített áruszállítóját a Renault. Az új Master külsejében nem fedezhetünk fel radikális változásokat az elődhöz képest: mindössze a hűtőrácson változtattak, és egy nagyobb Renault-logót pattintottak az orrára.


Az újdonságot egy dizájnstúdió alkotta, így korántsem tekinthető hivatalosnak az egyébként formás tervezet.


A hétszemélyes francia egyterű hivatalos bemutatója az októberi Párizsi Autószalonon várható. Az aktuális Renault Espace több ráncfelvarrással a háta mögött, már tizenegy éve a piacon van, ami rendkívül hosszú idő az autóiparban, a francia formatervezők javára válik azonban, hogy még mindig nem tűnik elavultnak a külseje.