Iniciál Autóház
Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2014.10.08.
A párizsi autószalonon a Renault standján nem csupán az Espace vonzza magára a sok érdeklődő szempárt, a Clio különkiadása is csábítja a látogatókat.Az Initiale Paris lényegében nem más, mint a kisautó...

2014.09.11.
A Renault és az olcsó autómegosztó szolgáltatásáról ismert Bolloré kötött szövetséget. Ennek értelmében a Párizsban, Bordeauxban és Lyonban üzemelő Autolib szolgáltatás számára a jövőben a Renault szállít...

2014.08.05.
Nem ritka, hogy az autógyártók fejlesztői idegen karosszériát használnak egy új modell főegységeinek kipróbálására. Ilyen érdekes öszvért használ a Renault is: egy Fluance-ban, amelyre a vicc kedvéért...


Friss hírek

A párizsi autószalonon a Renault standján nem csupán az Espace vonzza magára a sok érdeklődő szempárt, a Clio különkiadása is csábítja a látogatókat.Az Initiale Paris lényegében nem más, mint a kisautó prémiumhangulattal megtöltött verziója, amely számos apró finomsággal hódítja meg a szívet.A Renault és az olcsó autómegosztó szolgáltatásáról ismert Bolloré kötött szövetséget. Ennek értelmében a Párizsban, Bordeauxban és Lyonban üzemelő Autolib szolgáltatás számára a jövőben a Renault szállít elektromos autókat.


Nem ritka, hogy az autógyártók fejlesztői idegen karosszériát használnak egy új modell főegységeinek kipróbálására. Ilyen érdekes öszvért használ a Renault is: egy Fluance-ban, amelyre a vicc kedvéért a műszakilag azonos Samsung SM3 orra került, egyértelműen valamilyen új, hosszabb tengelytávú modell főegységeit – talán futóművét, esetleg kormányművét – tesztelik.


A Renault jól kezdte az első félévet, a nemzetközi értékesítéseik annak ellenére tudtak növekedni, hogy a vállalat számára meghatározó feltörekvő piacokon a geopolitikai feszültségek miatt estek az eladások.

 

A jó szereplés elsősorban az európai piac gyógyulásának, az új modelleknek és a Daciának köszönhető. Ezekre alapozva a menedzsment továbbra is úgy véli, hogy tarthatóak az idei évre kitűzött céljaik - írja a Reuters.


A családi vagy céges kompakt kombiként elsőre is jó választásnak tűnik, egy hét próba után pedig egyértelműen az. Januártól kapható a harmadik generációs Megane második faceliftjéből a kombi változat.

 

Külsőben az új Clio dizájnját vezették át egy osztállyal feljebb. A motorház síkjából kiemelkedő nagy Renault-jelvénnyel, az elliptikus új lámpatestekkel, a LED-nappali fénnyel és a motorházfedél alján átfutó keskeny fekete betéttel mostantól a Megane is belesímul a Renault jelenlegi formavilágába.