Iniciál Autóház
Hírlevel
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2016.04.13.
 A németországi Rheinbachban található Autohaus Waldow már a 60-as évektől kezdve árul Renault, Dacia és Peugeot autókat. Sok évtizedes tapasztalatuk pedig egy tuning centrum létrehozásához vezetett...

2016.03.31.
 Azt is hihetnénk, hogy a Renault áprilisi tréfájáról van szó, de ahhoz túl korán látott napvilágot a hír. A francia gyártó új modellt mutat be Kaptur néven, amely lényegében a Captur orosz piacra...

2016.02.05.
 A Renault két energikus miniautót mutat be az Új-Delhi Autókiállításon. A francia gyártó indiai Kwid sikermodelljére épülő Climber és Racer tanulmányok a típusban rejlő lehetőségeket mutatják.


Friss hírek

 A németországi Rheinbachban található Autohaus Waldow már a 60-as évektől kezdve árul Renault, Dacia és Peugeot autókat. Sok évtizedes tapasztalatuk pedig egy tuning centrum létrehozásához vezetett, ahol lehetőség van az egyes típusok komplett átalakítására. Ezúttal egy Renault Clio RS-t tettek még ütőképesebbé.Renault Kaptur, K-val

2016.03.31.

 Azt is hihetnénk, hogy a Renault áprilisi tréfájáról van szó, de ahhoz túl korán látott napvilágot a hír. A francia gyártó új modellt mutat be Kaptur néven, amely lényegében a Captur orosz piacra szánt és helyben gyártott kivitele.


 A Renault két energikus miniautót mutat be az Új-Delhi Autókiállításon. A francia gyártó indiai Kwid sikermodelljére épülő Climber és Racer tanulmányok a típusban rejlő lehetőségeket mutatják.


 A franciák az autóversenyzős játékokat ötvözték a valósággal. Bár igen sokféle versenyautó létezik, egy dologban nagyjából megegyeznek: egy átlagember nem, vagy csak nagyon nehezen tudná elvezetni őket. Némelyiknél már az úton tartani sem egyszerű feladat, hogy a gyorsulásról, lassításról és kanyarodásról ne is beszéljünk.


Újra nekivág a középkategória meghódítására a Renault. Az új Talisman vonzó külső mellé, számos izgalmas technológiát és takarékos motorokat kínál.Ismét nagy lendülettel veti magát a középkategória csatamezejére a Renault, hogy a Volkswagen Passat, az Opel Insignia, a Ford Mondeo, a Toyota Avensis és társaik ellenében váljon népszerűvé. A francia márka három generáció után dobta a Laguna nevet és helyette Talismannal (szerencsehozó) folytatja. De modell vélhetően a Latitude-öt is pótolni kívánja.