Akciók
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.07.04.
 A fotókon egyelőre kevés látszik az új Clióból, de a körvonalak alapján drámai stílusváltásra nem kell számítanunk. Ez persze nem is meglepő: a kis Renault jelenleg is népszerű, a maga kategóriájában...

2018.05.17.
     Kínában fényképezték le mindenféle álcázás nélkül a francia szabadidő-autó átalakított megjelenésű változatát.

2018.04.06.
   A Renault városi kiskocsija az idén már hatéves lesz, így már az idén várható az utód, amelyről érdekes módon eddig nem készültek értékelhető kémfotók.

Akciók

Pollenszűrő ajánlataink

 

 Szezonális akcióink

 

Kellemetlen szagokat érez az autójában? Esetleg a szélvédő párásodik túlzottan vagy a ventillátor működése gyengébb a megszokottnál? Ez annak a jele, hogy itt az ideje a pollenszűrő cseréjének.

Renault innováció

Az új antiallergén utastéri szűrőink távol tartják a baktériumok és allergének 99,9%-át autójából, ezáltal tökéletes biztonságot és komfortot nyújtva Önnek és a családjának.*

 

Az új antiallergén pollenszűrők

A biofunkcionális pollenszűrő növeli az allergének, a baktériumok, a penész és a különböző részecskék elleni védelmet. Kiszűri az allergéneket és megakadályozza a baktériumok és penészgombák bejutását az utastérbe. Ön nyugodtan koncentrálhat a vezetésre, az utasok pedig élvezhetik a tiszta levegőt, még a fokozottan légszennyezet városi környezetben is.

 

 

Az antiallergén pollenszűrő felépítése

Csúcstechnológiás részecskeszűrő réteg

 

A csúcstechnológiás szűrőréteg meggátolja az olyan durva és finomrészecskék bejutását az utastérbe, mint a por, pollen, dízel, korom, közúti- és gumiabroncspor.

 

Aktív szén réteg

 

A magas minőségű aktív szénréteg eltávolítja a kellemetlen szagokat és megszűri a káros gázokat, beleértve az ózont, a kén-dioxidot és a nitrogén-oxidokat.

 

Antiallergén biofunkcionális réteg

 

Az antibakteriális természetes polifenollal bevont biofunkcionális réteg megakadályozza az allergének bejutását és meggátolja a baktériumok és penészgombák elszaporodását.

 

 

 

Mi a polifenol?

 

A polifenol azokat a szerves vegyületeket jelöli, amik megakadályozzák a különböző betegségek kialakulását. Az antiallergén, polifenollal bevont szűrőréteg jelentősen csökkenti a mikrobák terjedésének lehetőségét, így megakadályozza a különböző allergének bejutását az utastérbe.

 

Tudta Ön, hogy...

  • az allergia bármilyen idős korban jelentkezhet?
  • az Európában élők közül minden harmadik ember szénanáthában szenved?
  • a gyerekek és idősek érzékenyebbek az allergiás reakciókra?
  • a globális felmelegedés következtében könnyebben terjednek az allergén növények?
  • 80 km/h sebesség mellett, egy tüsszentés alatt a sofőr szeme átlagosan 25 méteres távon csukva van?

 

A Renault számos pollenszűrőt kínál vásárlói számára: normál szivacsos pollenszűrőt, aktív szenes kombinált szűrőt, és a leginnovatívabb polifenolos, antiallergén szűrőt. Élje át, hogy egy ilyen apró figyelmesség mennyire pozitívan tudja befolyásolni az Ön és családja egészségét és komfortérzetét. Érdeklődjön a részletekről a Szerviztanácsadójánál!

 

 

*A szórólapon használt képek illusztrációk, a valóságban attól eltérhetnek. Az utastéri levegőszűrőt a gyártó által meghatározott karbantartási program szerint kell cserélni. A folyamatosan növekvő légszennyezettség és az utazási komfortérzet miatt azonban javasoljuk, hogy évente vagy 15.000 kilométerenként cserélje ki pollenszűrőjét. Az ajánlatban közölt információk tájékoztató jellegűek, modellnél, típusnál, felhasználásánál fogva teljesen eltérőek lehetnek. A bemutatott termékek nem minden típushoz érhetőek el. Részletes tájékoztatást a Renault Szerviztanácsadójától kérhet.