Akciók
Kövessen minket a Facebook-on!
hírek
2018.07.04.
 A fotókon egyelőre kevés látszik az új Clióból, de a körvonalak alapján drámai stílusváltásra nem kell számítanunk. Ez persze nem is meglepő: a kis Renault jelenleg is népszerű, a maga kategóriájában...

2018.05.17.
     Kínában fényképezték le mindenféle álcázás nélkül a francia szabadidő-autó átalakított megjelenésű változatát.

2018.04.06.
   A Renault városi kiskocsija az idén már hatéves lesz, így már az idén várható az utód, amelyről érdekes módon eddig nem készültek értékelhető kémfotók.

Akciók

Renault Clio család

 

 

Új Renault CLIO 

Éljen a lehetőséggel és használja ki legújabb finanszírozási akciónkat,hogy egy új #Renault tulajdonosa lehessen.

Clio induló ár már 2 999 000 Ft-tól 5 év garanciával

Clio Alizé felszereltség, klímával készletről már 3 149 000 Ft-tól

Éljen a lehetőséggel és használja ki a legújabb finanszírozási akciónkat,hogy egy #újRenault tulajdonosa lehessen.

  • Gazdaságos és erőteljes motorok, akár 3,3L/100km-es átlagfogyasztással*

  • Rekord méretű raktér a kategóriájában - 300 liter

  • Modern és hasznostechonlógiák, hogy a mindennapi közlekedés még könnyedebb legyen

 

Új Renault CLIO GRANDTOUR

 


Éljen a lehetőséggel és használja ki legújabb finanszírozási akciónkat,hogy egy új #Renault tulajdonosa lehessen.

Clio Grandtour induló ár

már 3 199 000 Ft-tól

Clio Grandtour Alizé felszereltség, klímával

már 3 349 000 Ft-tól


Éljen a lehetőséggel és használja ki a legújabb finanszírozási akciónkat,hogy egy #újRenault tulajdonosa lehessen.

 

  • Praktikus, 445 literes csomagtér

  • Jól kihasználható és számos konfigurációval elérhető belső tér

  • Az innovatív techonlógiáknak köszönhetően a vezetés még könnyedebb

 

 

 

 

 

 

A Renault CLIO és CLIO Grandtour modellek a Datahouse Kft. statiszikái alapján vezették a “Kisautó” (A+B) szegmens eladásait 2017.01.01 – 2017.12.31 közötti időszakban.Az ajánlat 2018.05.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes.A feltüntetett kezdőár Life 1,2 16V 73 verzióra vonatkozik, és használtautó-beszámítás esetén érvényes. Részletekről és feltételekről érdeklődjön az akcióban résztvevő márkakereskedésekben.


** Az ajánlat 2018.05.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. A feltüntetett használtautó-beszámítási támogatás és felszereltség ajánlatunk kizárólag magánszemélyek esetén érvényes. A felszereltségi ajánlat értéke és az extra technológia opciók köre verziótól függ. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a márkakereskedésekben!
*** Renault Credit Mesterhármas akár 2,5% THM-mel – A finanszírozási konstrukció a 2018.05.01. után megkötött vevőszerződésekre érvényes, meghatározott felszereltségi szintekre, visszavonásig. A Renault Credit Mesterhármas  finanszírozási ajánlat fix kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,5%, önerő 33%, futamidő 36 hó, maradványérték: 33%.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételéveltörtént, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. ARenault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. az egyedi hitelbírálat jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja.Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el.


A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei, melyek adott paraméterekkel rendelkező gépkocsik esetében az azonos feltétek melletti összehasonlítás alapjául szolgálnak. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében.


A garancia 5 év vagy 100 000 km, minden esetben a kettő közül a korábban elért erejéig érvényes, és ingyenes MY Renault regisztrációhoz kötött. A további részleteket a szerződés részét képező Renault Általános Szerződési Feltételek és a MY Renault Felhasználási Feltételek című dokumentumok tartalmazzák.A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az áfát.A kiadványban szereplő képek illusztrációk. Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, és nem minősülajánlattételnek, részletek az akcióban részt vevő márkakereskedésekben!