• Renault
 • Dacia
 • Nissan
 • Peugeot
 • Toyota
 • Opel
 • Suzuki
 • Kia
 • LEXUS

Elérhető készleteinkről és rendelési feltételeinkről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.

Karosszéria, kárügyintézés

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy sérült járműnél a kárügyek intézése egyike a legösszetettebb műveleteknek. A kárbejelentés, a kárfelvétel gördülékeny lebonyolítása mind-mind olyan feladat, mely gyakran leküzdhetetlen akadálynak tűnik ügyfeleink számára. Mi éppen ezért vállaljuk a teljes körű biztosítási kárügyintézést bármely autótípusra bármely biztosítóval szemben, akár lízingelt, akár saját tulajdonú autóról van szó. Lízingelt gépjárműveknél a banki procedúrával sem kell törődnie, minden szükséges papír munkát lebonyolítunk.

KÁRRENDEZÉS KÉT FAJTÁJA:

-          CASCO

-          KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ FELELŐSSÉG

A casco egy olyan gépjármű biztosítási fajta, mely azokra a károkra nyújt fedezetet, melyek egy előre nem látható, nem várt esemény során okoznak kárt. Igaz ugyan, hogy a casco megkötése nem kötelező jellegű, mégis megéri megkötni, mert ma már olyan jó áron juthatunk egy ilyen biztosításhoz, amelyet érdemes a családi kasszából kiszorítani. A cascót meg lehet kötni határozatlan és határozott időre is, ezt minden esetben a szerződés tartalmazza.

A kötelező felelősségbiztosítás nem választható biztosítási forma. Ezt mindenkinek meg kell kötnie, akinek valamilyen gépjárműve van. A felelősségbiztosítást törvény szabályozza, és alapvető célja, hogy a biztosító az általunk másoknak okozott károkat térítse meg, helyettünk. GFB nélkül nem vehetünk részt a közúti forgalomban, ellenkező esetben súlyos bírságokkal, valamint azzal szembesülhetünk, hogy egy véletlenül okozott kárt a saját zsebünkből kell kifizetnünk.

Az Inicál Autóház egyik nagy előnye, hogy amennyiben a károkozó az Allianz Hungária biztosító vagy a Generáli biztosítónál szerződött a kárügyintézés sokkal gyorsabb, ugyanis e két biztosítóval szemben jogosult saját hatáskörben kizárólag győri telephelyünkön kárszemlét végezni. Így akár az ügyintézés során megtekinthetik kárszakértőink az autót, így megkíméljük a jövőbeni időpont egyeztetéstől, illetve hogy a kiállított jegyzőkönyvvel újra be kelljen fáradnia irodánkba.

KÁRÜGYINTÉZÉSHEZ SZÜKSÉGES IRATOK:

A gyorsabb és pontosabb ügyintézéshez, kérjük mindig az eredeti okmányokkal térjen be irodánkba, azokat mi megfelelően scanneljük.

Magánszemély:

-          baleseti bejelentőlap (kék-sárga) felelősségi kárnál

-          gépjármű kárbejelentő lap (ezt az Iniciál Autóház biztosítja, kitöltésében segítünk)

-          forgalmi engedély

-          vezetői engedély

-          törzskönyv

-          bank vagy lízingcég neve

-          személyes dokumentumok ( személy igazolvány, lakcím igazolvány stb.)

Céges gépkocsi esetén:

-          baleseti bejelentőlap (kék-sárga) felelősségi kárnál

-          gépjármű kárbejelentő lap (ezt az Iniciál Autóház biztosítja, kitöltésében segítünk)

-          forgalmi engedély

-          vezetői engedély

-          törzskönyv

-          bank vagy lízingcég neve és szerződés száma

-          ÁFA nyilatkozat

-          aláírási címpéldány

-          bélyegző

Céges gépkocsi esetén fontos információ, hogy az általunk kiállított meghatalmazást - mely kiterjed a kárrendezés és a kárfelvétel során teljes jogkörrel törtnő képviseletre – az aláírási címpéldányon szereplő személy írhatja alá.

Az ügyintézés időtartama körülbelül 30 percet vesz igénybe!

 

A kárfelvétel és a bejelentést követően meg kell várni jogalapi igazolást, miszerint a biztosító jóváhagyja a kárt. Ez több napot is igénybe vehet. Majd ezután értesítjük az ügyfelet és időpont egyeztetés után megkezdődhet a javítás.

Fontos információ, hogy a biztosító felé a bejelentési kötelezettség casco-s károk esetén 48 óra, felelősségi károk esetén 30 nap.

INICIÁL AUTÓHÁZ KAROSSZÉRIA

10 állásos karosszéria műhelyünk húzató paddal, fényező - szárító fülkével, 4 fejes futómű diagnosztikai műszerekkel van felszerelve, bármilyen típusú gépjármű javítását, fényezését elvégezzük.

Javítóüzemeinkben gyári előírások alapján felszerelt eszközök és magas szintű oktatási rendszerben képzett munkatársak állnak ügyfeleink rendelkezésére.  

Gyártó által meghatározott és felügyelt normaidőket alkalmazunk. A javítási munkálatok során eredeti gyári alkatrészek kerülnek beépítésre.

Fokozott figyelmet fordítunk a minőség-ellenőrzés meglétére, minden javított gépjárművet erre a célra kijelölt mesterszerelő, ún. minőség ellenőr vizsgál át a visszatérő jelleggel előforduló meghibásodások elkerülése végett.

A MÁRKASZERVIZNEK SZÁMOS ELŐNYE VAN:

 • Szakképzett és tapasztalt szakemberekkel dolgozunk
 • Speciális gyári célszerszámok, diagnosztikai műszerekkel dolgozunk, javítások pontos és precíz elvégzéséhez
 • Eredeti gyári alkatrészeket használunk, melyek hosszabb élettartamúak. Eredeti alkatrészek használatával Ön is nagyobb biztonságban érezheti magát, emellett autója értékállóbb marad.
 • Kiemelt figyelmet fordítunk, minden javításnál a gépjárművek minőségileg kifogástalan állapotának visszaállítására. A munka végeztével erre a célra kijelölt mesterszerelő, ún. minőség ellenőr vizsgálja át a gépjárműveket.

KAROSSZÉRIA KÖZPONT ELÉRHETŐSÉGE:

Telefon:+36 96 998 563

Online szervíz bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár Önnek és nem minősül rögzített időpontnak. Annak érdekében, hogy a gépkocsit minél hamarabb fogadni tudjuk szervizünkben, kérjük minél pontosabban és a hibát részletesen megírva töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése maximum 2 percet vesz igénybe, viszont a pontosan kitöltött űrlap segítség a kollégáinknak a gördülékeny munkavégzésükben.

megismertem

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×